Kruispunt milieu en sociale economie

Contact

KOMOSIE vzw
03 281 03 30
info@komosie.be

We bereiden ons voor op een verhuis naar Bedrijventerrein PAKT, gelegen in 't groen kwartier in Antwerpen.   Ons nieuwe adres:

KOMOSIE vzw
Regine Beerplein 1 bus E102
2018 Antwerpen

Kom je te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer,  dan wandel je langs de Boomgaardstraat door 't Groen Kwartier richting de Lamorinièrestraat.

We raden je ten sterkste af met de auto komen, er is geen parkeerplaats op het domein, parkeerplaatsen in de omliggende straten zijn schaars. Wil je het toch proberen? Geef in je GPS Lamorinièrestraat 161, 2018 Antwerpen.

 

Let op!  KOMOSIE ligt in de 'lage emissiezone' van stad Antwerpen. Kom met het openbaar vervoer, of informeer je via www.slimnaarantwerpen.be/LEZ 

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

            

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.