Kruispunt milieu en sociale economie

Welkom bij KOMOSIE vzw

Actueel

Vacature projectmedewerker Foodsavers

We zoeken een nieuwe medewerker die ondersteuning biedt aan de verdere ontwikkeling en bekendmaking van de Schenkingsbeurs, die het project ‘Innovatietraject Voedselhulp’ uitvoert en die de specifieke communicatie over de Foodsavers ondersteunt.

gepost op 13/12/2018Lees meer

DAAR IS DE N.V.

KOMOSIE en SST zijn 1 nieuwe vereniging. Door de fusie van KOMOSIE en SST (Samen Sociaal Tewerkstellen) ontstaat een nieuwe vereniging voor alle ondernemers die dezelfde ambitie delen, namelijk het herwinnen van talenten en van grondstoffen.

gepost op 10/12/2018Lees meer

KOMOSIE werft aan: Project Manager EU-project FLAVOUR

KOMOSIE heeft samen met 4 Vlaamse, 1 Franse en 4 Engelse partnerorganisaties een projectvoorstel ingediend bij Interreg 2 Seas in het werkveld van ‘Technische en sociale innovatie’. Twaalf observer partners uit Nederland, Frankrijk, België en UK zullen ook regelmatig een bijdrage leveren of het project van nabij willen ‘obser-veren’ en ervan leren. We zijn op zoek naar een overall manager voor het FLAVOUR-project. Een voltijdse overeenkomst voor de duur van het project.

gepost op 22/11/2018Lees meer

KOMOSIE - nieuw adres

Sinds eind augustus 2018 vind je ons in onze nieuwe stek in PAKT in Antwerpen. Een gezellige buurt, waar je gemakkelijk verdwaald. Bezoek je ons de eerste keer? Klik dan zeker op 'lees meer'!

gepost op 08/10/2018Lees meer

Memorandum aan de Vlaamse politieke partijen

Milieuondernemers in de sociale economie: dat werkt! KOMOSIE geeft organisaties als De Kringwinkels, Energiesnoeiers en Foodsavers een gezicht naar de buitenwereld. We versterken de activiteiten van sociale ondernemingen door een merk te creëren, campagnes uit te werken, partners te zoeken, cijfers te verzamelen en langs te gaan bij tal van stakeholders. In hun naam leggen we dit memorandum voor aan de Vlaamse politieke partijen met het oog op de verkiezingen van 2019.

gepost op 10/09/2018Lees meer

TWEEDUIZENDZEVENTIEN: ondertussen op KOMOSIE...

Klik op 'lees meer' en 'KOMOSIE in 2017': Je ziet in één oogopslag wat er allemaal gebeurde het afgelopen jaar.

gepost op 31/05/2018Lees meer

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

            

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.