Kruispunt milieu en sociale economie

Welkom bij HERW!N - KOMOSIE 

Actueel

FLAVOUR

HERW!N zet in op het herwinnen van talenten en grondstoffen. Zo ook FLAVOUR, Food Surplus and Labour, The Valorisation of Underused resources, een Europees project rond voedseloverschotten en tewerkstelling met 10 partners onder leiding van HERW!N.

gepost op 26/04/2019Lees meer

HERWIN = KOMOSIE + SST

Wij zijn HERWIN! Herwinnen van talenten. Herwinnen van grondstoffen. Dat is wat we doen!

gepost op 29/03/2019Lees meer

KOMOSIE en SST

KOMOSIE en SST zijn 1 nieuwe vereniging. Door de fusie van KOMOSIE en SST (Samen Sociaal Tewerkstellen) ontstaat een nieuwe vereniging voor alle ondernemers die dezelfde ambitie delen, namelijk het herwinnen van talenten en van grondstoffen.

gepost op 10/12/2018Lees meer

KOMOSIE - nieuw adres

Sinds eind augustus 2018 vind je ons in onze nieuwe stek in PAKT in Antwerpen. Een gezellige buurt, waar je gemakkelijk verdwaalt. Bezoek je ons de eerste keer? Klik dan zeker op 'lees meer'!

gepost op 08/10/2018Lees meer

Memorandum aan de politieke partijen en beleidsmakers

Milieuondernemers in de sociale economie: dat werkt! KOMOSIE geeft organisaties als De Kringwinkels, Energiesnoeiers en Foodsavers een gezicht naar de buitenwereld. We versterken de activiteiten van sociale ondernemingen door een merk te creëren, campagnes uit te werken, partners te zoeken, cijfers te verzamelen en langs te gaan bij tal van stakeholders. In hun naam leggen we dit memorandum voor aan de Vlaamse politieke partijen met het oog op de verkiezingen van 2019.

gepost op 10/09/2018Lees meer

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

            

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.