Kruispunt milieu en sociale economie

Welkom bij KOMOSIE vzw

Actueel

KOMOSIE zoekt een stafmedewerker partnerschappen voor de sector van De Kringwinkel

Heb jij een commerciële flair, maar een hart voor sociale economie? Weet jij als de beste te netwerken en partners te overtuigen om met De Kringwinkel samen te werken? Dan ben jij onze geknipte nieuwe collega!

gepost op 10/09/2018Lees meer

Memorandum aan de Vlaamse politieke partijen

Milieuondernemers in de sociale economie: dat werkt! KOMOSIE geeft organisaties als De Kringwinkels, Energiesnoeiers en Foodsavers een gezicht naar de buitenwereld. We versterken de activiteiten van sociale ondernemingen door een merk te creëren, campagnes uit te werken, partners te zoeken, cijfers te verzamelen en langs te gaan bij tal van stakeholders. In hun naam leggen we dit memorandum voor aan de Vlaamse politieke partijen met het oog op de verkiezingen van 2019.

gepost op 10/09/2018Lees meer

TWEEDUIZENDZEVENTIEN: ondertussen op KOMOSIE...

Klik op 'lees meer' en 'KOMOSIE in 2017': Je ziet in één oogopslag wat er allemaal gebeurde het afgelopen jaar.

gepost op 31/05/2018Lees meer

KOMOSIE verhuist

Vanaf 27 augustus vind je ons in onze nieuwe stek in PAKT in Antwerpen. Onze nieuwe contactgegevens: KOMOSIE Regine Beerplein 1 bus E102 2018 Antwerpen 03 302 48 00 info@komosie.be

gepost op 03/05/2018Lees meer

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

            

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.