Kruispunt milieu en sociale economie

Welkom bij KOMOSIE vzw

Actueel

TWEEDUIZENDZEVENTIEN: ondertussen op KOMOSIE...

Klik op 'lees meer' en 'KOMOSIE in 2017': Je ziet in één oogopslag wat er allemaal gebeurde het afgelopen jaar.

gepost op 31/05/2018Lees meer

KOMOSIE gaat in de zomer verhuizen

Na de zomer kan je ons vinden in onze nieuwe stek in 't Groen Kwartier in Antwerpen. Onze nieuwe contactgegevens: KOMOSIE Regine Beerplein 1 bus E102 2018 Antwerpen

gepost op 03/05/2018Lees meer

Project ‘Circulair aan de slag met voedseloverschotten en nevenstromen’ is goedgekeurd

Minister van Omgeving Schauvliege keurde binnen de Open Call Circulaire Stad en Ondernemen van Vlaanderen Circulair het project ‘Circulair aan de slag met voedseloverschotten en nevenstromen in de voedingsketen’ van KOMOSIE goed. In dit project gaan Foodsavers-bedrijven in de sociale of reguliere economie aan de slag om nieuwe lekkere producten te maken o.b.v. overschotten van een supermarketketen en o.b.v. nevenstromen van landbouwbedrijven of voedselverwerkende bedrijven.

gepost op 21/12/2017Lees meer

Duik in het nieuwe Kringmagazine

Goed nieuws: we verzamelden de leukste verhalen, ideeën en mensen uit De Kringwinkel opnieuw in 1 fantastisch magazine. Haal je Kringmagazine nu in je favoriete Kringwinkel, of lees het hier lekker online. Veel leesplezier!

gepost op 25/10/2017Lees meer

Foodsavers

Deze nieuwe naam en het nieuwe logo, voor organisaties en besturen die sociaal aan de slag zijn met voedseloverschotten, werd officieel bekend gemaakt op onze druk bijgewoonde studiedag "Hefboomprojecten" in Leuven op 9 februari '17. Naar aanleiding daarvan stuurden we ook een persbericht uit en is de website www.Foodsavers.be online gezet, voorlopig nog met een tijdelijke intropagina. Een grote en spannende stap voor onze sector en ons project!

gepost op 23/02/2017Lees meer

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

            

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.