Kruispunt milieu en sociale economie

Werken bij KOMOSIE?

KOMOSIE + SST = HERWIN

KOMOSIE is een jonge en dynamische vereniging. Innovatie, kwaliteitszorg, professionaliseren en excelleren zijn voor KOMOSIE en de sectoren die ze vertegenwoordigt, begrippen die al jaar en dag het verschil maken.

Je vindt ons in Antwerpen, 10 minuutjes wandelen van het NMBS-station Antwerpen-Berchem.

Klik hier voor onze contactgegevens. 

Let op! KOMOSIE ligt in de 'lage emissiezone' van stad Antwerpen. Kom met het openbaar vervoer, of informeer je via www.slimnaarantwerpen.be/LEZ

 


Onze openstaande vacatures communiceren wij via onze homepagina, via 11.be, bondbeterleefmilieu.be en vdab. 

Wil je graag spontaan solliciteren of zoek je een stageplaats als hogeschoolstudent uit bv. een sociale richting of als leerling uit het middelbaar onderwijs, dan kan je met ons contact opnemen via hello@herwin.be.


Wil je graag werken bij een Energiesnoeiersbedrijf of bij De Kringwinkel?  Richt je sollicitatie rechtstreeks aan hen.  Vacatures bij De Kringwinkels vind je hier. Voor de contactgegevens van De Energiesnoiers klik je hier.  

 

 

 

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

            

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.