Kruispunt milieu en sociale economie

Werking

 

KOMOSIE is de koepel van MilieuOndernemers in De Sociale Economie.


KOMOSIE geeft organisaties als De Kringwinkels en Energiesnoeiers een gezicht naar de buitenwereld. Door 1 merk te creëren, campagnes uit te werken, partners te zoeken, cijfers te verzamelen of langs te gaan bij politici. Zo willen we onze leden een stem geven en op de kaart plaatsen.

Maar we organiseren ook opleidingen, ervarings- en kennisuitwisseling en begeleiding op de werkvloer voor onze leden. Zo kunnen ze bijleren, professioneler worden en nog meer uitblinken in wat ze doen!

KOMOSIE gaat ook op zoek naar nieuwe opportuniteiten die te maken hebben met het kruispunt van sociale economie en milieu. Zo zetten we ook in op foodsavers, organisaties die sociaal aan de slag gaan rond voedseloverschotten.

Meer weten? Je kan altijd bij ons enthousiaste team terecht of ontdek hier wat KOMOSIE allemaal doet!
info@komosie.be

© 2011 KOMOSIE vzw
Gemaakt in De Webfabriek met steun van de Nationale lotterij (creëert kansen) Contact

KOMOSIE vertegenwoordigt:

De Kringwinkel

Meer dan 130 tweedehandswinkels in de sociale economie die samenwerken rond kwaliteit en communicatie.

Energiesnoeiers

Organisaties die jobs creëren voor kortgeschoolden met het oog op het uitvoeren van energiebesparende werken voor bij voorkeur gezinnen met een laag inkomen.

            

Startende en bestaande organisaties die sociaal aan de slag gaan met voedselverlies. Dit met het oog op de bestrijding van armoede en voedseloverschotten en het creëren van jobs in de sociale economie.